Een vakkundige elektricien in Middelburg, die altijd voor u klaar staat

Bent u op zoek naar een elektricien in Middelburg, die professioneel, secuur en veilig werkt? Houdt u van vakmanschap en mensen die weten waarover ze praten? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Door onze ruime ervaring in het prachtige vak van elektrotechniek kunnen wij u adviseren en helpen bij storingen en algemeen onderhoud. Wij houden van ons werk en geven met plezier vrijblijvend advies. Ook kunnen we een offerte voor u opmaken om u een beter beeld van de kosten te geven. Twijfelt u of u bij ons aan het juiste adres bent? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag met u in contact om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wat doet een elektricien in Middelburg?

Wij, als elektricien in Middelburg, doen eigenlijk heel veel. We zijn van bijna alle markten thuis, maar repareren geen huishoudelijke apparaten. We worden regelmatig gebeld met vragen over kapotte computers, televisies en magnetrons, maar daarvoor kunt u beter bij een onderhoudsmonteur terecht. Een elektricien in Middelburg zorgt er juist voor dat uw huishoudelijke apparaten functioneren via een goed werkend en veilig stroomnetwerk. Wij leggen de infrastructuur van uw elektra aan. Denk hierbij aan het installeren van uw meterkast, de aanleg van nieuwe groepen en de bevestiging van stopcontacten. Wij voeren controles uit, geven verlichtingsadvies en verhuren verlichting voor bedrijfspanden.

Elektricien Middelburg

Andere werkzaamheden van uw elektricien in Middelburg

We doen meer dan alleen een netwerk aanleggen! Laat u een huis of bedrijf bouwen? Dan kunnen wij u helpen met het elektrotechnische gedeelte door samen te werken in een vorm als projectbegeleider. Wij adviseren, plannen en ontwerpen uw elektriciteitsnetwerk. Koopt u een huis? Ook dan staan we u graag bij om te checken of het bestaande systeem voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Naast installatie, controle en onderhoud leggen wij ook airconditioning aan en helpen wij met inbraakbeveiligingssystemen.

 Uw elektricien in Middelburg bij een storing

Mocht er een storing optreden in het elektriciteitsnetwerk in uw huis, dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. Uw elektricien in Middelburg kan u dan eerst vragen een paar simpele handelingen te verrichten om te zien of de storing gemakkelijk op te lossen is. Is dit niet het geval? Dan komen wij uiteraard zo snel mogelijk naar u toe om te kijken waar het probleem zit en dit, indien mogelijk, meteen op te lossen.

Menu