De vakkundige elektricien in Goes voor u

Bent u op zoek naar een elektricien in Goes met kennis van zaken? Hecht u waarde aan vakkennis en vakmanschap? Wilt u uw elektra uitbesteden aan een bedrijf met ruime ervaring, waar veiligheid hoog in het vaandel staat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren, controleren en adviseren. Twijfelt u of wij de juiste elektricien in Goes zijn voor u? Dan zouden we het fijn vinden, als u contact met ons opneemt om uw plannen en wensen te bespreken. We zijn van vele markten thuis en denken graag met u mee. Ook maken wij vrijblijvend een offerte op om u een beter beeld te geven van het kostenplaatje, als u met ons in zee gaat.

Wat doen wij zoal als elektricien in Goes?

Wij houden ons bezig met het installeren en aanleggen van uw elektranetwerk. We leggen leidingwerk aan, installeren uw meterkast en maken verschillende groepen. Ook trekken wij draden, verbinden deze met stopcontacten en stekkerdozen. Toch doen we veel meer dan dat! We helpen ook met de aanleg van uw airconditioning of uw anti-inbraaksysteem. Als elektricien in Goes doen we aan algemeen onderhoud en verhelpen wij storingen. Valt de stroom plotseling uit in uw bedrijf of woning? Ook dan mag u ons bellen en proberen we u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Verder helpen we bij het adviseren en aanleggen van verlichting en verhuren wij ook verlichting.

Elektricien Goes

Welke werkzaamheden voeren wij niet uit?

Als elektricien in Goes repareren wij geen huishoudelijke apparaten. Wij worden regelmatig gebeld door mensen, die problemen hebben met hun televisies, computers of magnetrons. Dit is echter niet onze specialiteit. Voor het repareren van keukenmachines, stereoinstallaties en ovens kunt u beter een onderhoudsmonteur inschakelen. In sommige gevallen zijn de apparaten zelfs verzekerd bij de winkel, waar u ze gekocht heeft of heeft u recht op een gratis onderhoudsbeurt in een vastgestelde periode na aankoop. Wij zorgen er juist voor dat deze apparaten aangesloten kunnen worden op een goed werken en veilig stroomnetwerk. Wij zijn niet gespecialiseerd in de apparaten an sich.

 Hulp van uw elektricien in Goes bij de aankoop van een huis

Laat u een huis of bedrijfspand bouwen? Dan ondersteunen wij u graag met projectbegeleiding op het gebied van elektrotechniek. Wij helpen u graag bij de aanleg van een stroomnetwerk, de installatie van verlichting en het plaatsen van een groepenkast. Koopt u een bestaand pand? Dan kunnen controleren of het bestaande systeem functioneert en bovendien voldoet aan de gestelde veiligheidseisen.

 

Menu